Η αστική αποσύνθεση γυμνή παλέτα θερμότητας, 24 ώρες το 24ωρο τα μολύβια των ματιών και τα αντιπαραβάγια: καίγονται, μωρό, καίνε!

Αισθάνομαι τη θερμότητα! Αυτή είναι η νέα αστική αποσύνθεση γυμνή παλέτα θερμότητας στα μάτια μου, το UD Alkaline 24/7 Glide-On μολύβι στις γραμμές μου, και UD αντιπρόσωπο σε θερμότητα.
Δεν ξέρω αν υπάρχει επίσημος όρος για να περιγράψω την ανησυχία των καυστήρων Bunsen … όπως “Bunsenburn-a-phobia”, αλλά αν δεν υπάρχει κανένας, πρέπει να είναι απολύτως, γιατί όποτε ήμουν στο εργαστήριο πίσω στο κολέγιο Και έπρεπε να σταθεί κοντά σε έναν καυστήρα Bunsen, θα είχα πάντα να φτιάξω λίγο … και όχι σε ένα χαριτωμένο κουνώντας τον τρόπο κουνώντας.

Ανοιχτές φλόγες -> τόσο τρομακτικό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα χαρούμε να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν έντονες ανοικτές φλόγες μέσα / γύρω από τη νέα αστική αποσύνθεση γυμνή θερμότητας. *Μπά!*

Sooo παρτίδες mattes, ναι!
Το νέο $ 54 αστική αποσύνθεση γυμνή παλέτα θερμότητας φτάνει στην 12η Ιουνίου, αλλά αυτό είναι μόνο για UD Appress Junkies, μέλη του προγράμματος online ανταμοιβών της UD (που μπορείτε να εγγραφείτε για να ενταχθείτε εδώ). Τα μέλη του Junkie Appeal θα λάβουν αποκλειστική έγκαιρη πρόσβαση σε μια πολύ περιορισμένη προσφορά γυμνών παλέτες θερμότητας εκείνη την ημέρα. Για όλους τους άλλους, η γυμνή θερμότητα ανάβει αργότερα αυτό το μήνα, και θα συνεχίσει να τσιμπώνεται σε διασπανία, όμως, όπως και τα δύο μολύβια ματιών που δένονται μαζί του προστίθενται στη μόνιμη γραμμή.

Υπάρχουν επίσης τρία κραγιόν στη συλλογή, αλλά αυτές είναι περιορισμένες εκδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Από την κορυφή, η αστική αποσύνθεση γυμνή παλέτα θερμότητας, τα μολύβια ματιών 24 ώρες το 24ωρο και τα προκριτικά κραγιόν

Η γυμνή θερμότητα είναι η νεώτερη παλέτα στην γυμνή οικογένεια, και είναι αρκετά αντίθετα με τους προκατόχους του. Τα χρώματα είναι όλα γλυκά και ζεστά, όπως πορτοκαλί καφέ, coppers, κοκκινωπό καφέ και τα παρόμοια.

Αυτή είναι η τρίτη τρίχα της ημέρας στο κεφάλι μου, btw, και το αρνητικό κραγιόν σε καμένοι στα χείλη μου …
Εάν συμβεί να αγαπάς τις αποχρώσεις όπως η Mac Saddle και το μαλακό καφέ, ή Mac χαλκό σκιά ματιών, ή Mac Costa Riche μάτι μολύβι, γυμνή θερμότητα είναι η παλέτα για εσάς.

Νέο αγαπημένο γυμνό! Αντιδήμαντος στα καύσιμα …
Mattes!
Βλέποντας ως αστική αποσύνθεση, γνωρίζετε τη συμφωνία. Οι 12 σκιά ματιών είναι φανταστικά εύκολο να συνδυαστούν, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια πτώση. Είναι όμως λίγο σε αυτή την περίπτωση, και οι σκόνες φαίνεται να προσκολλώνται καλύτερα στο δέρμα μου από τις σκόνες στις προηγούμενες γυμνές παλέτες (δεν ξέρουν γιατί).

Παρατηρώ πολύ λίγο πτώση όταν χρησιμοποιώ τα ματ. (OMG! Υπάρχουν επτά από αυτά. Επτά mattes! Το οποίο είναι, όπως, yay!) Αλλά παρατηρώ λίγο περισσότερο με τα λάμψη.

Οι σκόνες δεν αισθάνονται ξηρά ή σκονισμένα, και μου αρέσει επίσης ότι (ιδιαίτερα τα ματς) αισθάνονται ομαλά και μεταξένια. Πυροβολούν, ακόμη και τα λάμψη είναι ομαλά. Δεν τρίψτε ή χοντροκομείο ή πιθανές βόμβες λάμψης.

Είναι ενδιαφέρον ότι τα τελευταία χρόνια, τα μάτια μου έχουν αυξηθεί πολύ πιο ευαίσθητα. Το αριστερό μου μάτι, ειδικά, τα ύδατα επάνω όταν φορώ την παλιά γυμνή και γυμνή και γυμνή2 παλέτες (αλλά όχι τόσο με γυμνό3 ή γυμνό καπνιστή). Αλλά δεν έχω βιώσει καμία ευαισθησία όταν έχω φθαρμένη γυμνή θερμότητα μέχρι στιγμής (χτυπήστε το ξύλο).

Και δεν είχα επίσης προβλήματα με ευαισθησία όταν έχω φθαρεί τα δύο νέα μολύβια ματιών 24/7 (τα οποία είναι $ 20 το καθένα) που δρομολογούν επίσης με την παλέτα. Υπάρχει ένα εντυπωσιακό, εξαιρετικά ομαλό σκούρο μοβ, που ονομάζεται αλκαλικό που σκέφτηκα ήταν ένα χείλος στην αρχή, αλλά όχι, είναι μια επένδυση (FYI, περνάω από μια πορφυρή φάση γραμμής ιδανικού τώρα). Εν πάση περιπτώσει, φαίνεται εξαιρετικό με τα ζεστά κόκκινα, καφέ και τους χαλκάνους σε γυμνή θερμότητα.

Η άλλη επένδυση, ο φακός, είναι ένα κοκκινωπό πορτοκαλί, και τρομάζει τα χάλια σου … Νομίζω ότι θα μπορούσε σχεδόν να είναι πολύ κόκκινο, γιατί όταν το φορέσω, κάτι δεν κοιτάζει σωστά … Μοιάζουν με το κλάμα ή μόλις δαγκώθηκε από ένα τέρας που τρώει σάρκα.

Μπορεί όμως να προσπαθήσετε να δοκιμάσετε, αν έχετε μπλε μάτια, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα κοκκινωπά πορτοκαλί χρώματα όπως ο φακός πάντα φαίνεται να πηγαίνουν καλά με τα μπλε χρώματα των ματιών.

Από τα αριστερά: καύσιμο, καυτό και θερμότητα
Γυμνά θερμικά συστατικά
Καίγεται!
Από τα τρία Le Leassticks που δρομολογούν επίσης με την παλέτα, δύο από αυτά είναι μεταλλικά και το ένα είναι μια κρέμα. Τα μεταλλικά είναι αδιαφανή και λίγο ξήρανση, ενώ οι βράχοι κρέμας. Είναι ένα καλύτερο ζεστό γυμνό μπεζ.

Μου αρέσει πολύ η γυμνή παλέτα θερμότητας, αλλά είναι εξαιρετικά μοντέρνο ιδανικό τώρα. Αυτά τα ζεστά πορτοκαλί και κόκκινες αποχρώσεις έχουν μια στιγμή (που είχαν οπουδήποτε στο Instagram πρόσφατα), αλλά αναρωτιέμαι πόσο καλά θα κρατήσει την τάση … όχι ότι έχει σημασία τώρα, αλλά έχω μια αίσθηση ότι μπορεί να φανεί λίγο χρονολογημένη 10 χρόνια, επειδή είναι μια τέτοια κάποια εμφάνιση.

Πη Δεν ξέρω…

Μιλώντας για την αίσθηση της θερμότητας

Blergh. Πρέπει ακόμα να πάρω ένα μαγιό για το ταξίδι μου και το έχω βάλω γιατί πραγματικά δεν θέλω να το κάνω, αλλά αν θέλω να πάρω στο νερό, πιθανότατα θα έπρεπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πήγα στο στόχο την περασμένη εβδομάδα και κοίταξα γύρω, αλλά πήρα τόσο συντριπτική(, ιστορία της ζωής μου). Εν πάση περιπτώσει, δεν με νοιάζει αν είναι χαριτωμένο (πραγματικά, εγώ), αλλά ιδανικά θα ήταν ένα που ο Connor δεν μπορεί να με απομακρυνθεί! Πιάσε τα πάντα, και ο άνθρωπος, αυτά τα χέρια μωρών, βγαίνουν γρήγορα. Μπορώ να την δω μόνο να μετατρέψει τα βυζιά μου σε μια δωρεάν εμφάνιση peep στην πισίνα.

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *