Τι είναι ένα πράγμα που άλλαξε το δέρμα σας προς το καλύτερο;

φορώντας: τίποτα
Ήταν ένα νέο απορρυπαντικό πλυντηρίου; Κοπή σοκολάτας από τη διατροφή σας; Πίνοντας πολύ περισσότερο νερό; Φορά λιγότερο μακιγιάζ; Κοπή των κτυπημάτων σας; Πάμε στο κρεβάτι νωρίτερα; Βρείτε ένα νέο προϊόν; Μια διαδικασία; Ένας νέος δερματολόγος του οποίου η γνώση χωρίστηκε τα σύννεφα και άφησε τον ήλιο να λάμψει;

Υπάρχουν μερικά πράγματα που με βοήθησαν πραγματικά, αλλά μια δεξιά πηγή στο μυαλό: Kate Somerville Anti-Bac εκκαθάριση λοσιόν, που έχω χρησιμοποιήσει και αγαπώ εδώ και χρόνια. Το να το βρει ευθεία να αλλάξει σημαντικά το δέρμα μου προς το καλύτερο. Χωρίς αυτό, θα ξεφύγω, δεν υπάρχει αμφιβολία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για μια μικρή ιστορία (πάρτε το; haha, bad pun), άρχισα να αγωνίζομαι με την ακμή σε περίπου 11 ή 12 και το μοιράστηκα μακριά και σε (κυρίως σε) για πολλή ζωή μου.

Για χρόνια, εγώ (σκέψη i) προσπάθησε τα πάντα – κάθε πάστα otc, μαξιλάρι και κρέμα γάλακτος? Αντιβιοτικά (τα οποία πολλοί δερματολόγοι συνταγογραφούνται για ακμή πίσω την ημέρα), προσώπου – σοβαρά, τα πάντα. Στη συνέχεια, στο κολέγιο κατέληξα να κάνουμε ένα γύρο συνταγών Accutane.

Δεν θυμάμαι την ισχύ, αλλά θυμάμαι το δέρμα μου (ακόμα και τα χείλη μου) να είναι οδυνηρά ξηρά ενώ το χρησιμοποίησα και κάθε σπυράκι που τρελαίνεται και αφορούσε ένα κεφάλι ταυτόχρονα. Ήταν πολύ άβολο, αλλά λειτούργησε. Το δέρμα μου έμεινε ξεκάθαρο για αρκετά χρόνια μετά, αλλά στη συνέχεια στα 30 μου άρχισα να παίρνω ορμονικά breakouts κατά μήκος του πηγουνιού μου και γύρω από το στόμα μου, και αυτό ήταν τραχύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Και πάλι, προσπάθησα ό, τι μπορούσα να πάρω τα χέρια μου – κάθε νέο συστατικό και προϊόν που θα μπορούσα να βρω. Τα καλά παλιά προϊόντα σαλικυλικού οξέος βοήθησαν λίγο, όπως η ήπια αποσαφήνιση της κλινικής, αλλά δεν ξεκαθαρίστηκαν εντελώς το δέρμα μου.

Αυτό που τελικά πραγματικά βοήθησε ήταν παλιό βενζοϋλο υπεροξείδιο, αλλά όχι μόνο σε οποιοδήποτε υπεροξείδιο βενζοϋλίου. Αυτό που εργάστηκε για μένα ήταν η θεραπεία επισκευής του Proactiv (το ένα με 2,5% βενζοϋλ υπεροξείδιο), το οποίο χρησιμοποίησα για χρόνια, αλλά μισούσα το άρωμα (BP μυρίζει σαν πλαστικά παιχνίδια για μένα). Μου μισούσα επίσης ότι δεν μπορούσα να πάω μόνο σε ένα κατάστημα και να το πάρω όταν χρειαζόμουν περισσότερα. Το Proactiv είχε σαν ένα σύστημα συνδρομής και θα αποσταλεί αυτόματα πολλά περισσότερα μπουκάλια (και θα με χρεώσουν, φυσικά), και κατέληξα με τόσο πολλά επιπλέον μπουκάλια που δεν χρησιμοποίησα ποτέ.

Τελικά, το εμπορικό κέντρο κοντά στο σπίτι μου πήρε μια προστατευτική μηχανή αυτόματης πώλησης, αλλά ήταν ιδανικό στη μέση του εμπορικού κέντρου, και πάντα αισθάνθηκα περίεργο να πάρει το zit φάρμακο με όλους περπατώντας γύρω μου …

Τέλος πάντων, η Kate Somerville Anti-Bac εκκαθάριση λοσιόν ήταν ένα παιχνίδι-changer. Ήμουν λίγο νευρικός για να το δοκιμάσω επειδή ήταν μια φόρμουλα 5% βενζοϋλ υπεροξειδίου, και είχα χρησιμοποιήσει κρέμες με το ίδιο ποσό πριν από αυτό να στεγνώσει το δέρμα μου, αλλά η Kate δεν το έκανε. Δεν έχει επίσης ότι η μυρωδιά της Funky BP, τα στρώματα είναι καλά κάτω από το μακιγιάζ, και μπορώ να το παραλάβω στη Sephora.

Έχω επιφυλακίσει γι ‘αυτό πριν, και είμαι βέβαιος ότι θα ξαναγυρίσω, επειδή άλλαξε το δέρμα μου προς το καλύτερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Ω, ναι, και εδώ είναι κάτι που έκανε το δέρμα μου χειρότερο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *