Η κίτρινη λοσιόν σώματος της Sonia Kashuk βάζει μια άνοιξη στο βήμα και το γκρέιπφρουτ στο μυαλό μου

Ω, το χειμώνα …

Εσύ σάλτσα minx.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για λίγο εκεί, με είχατε κάτω από το ξόρκι σας. Με έλεγα με αυτά τα τραγανισμένα πρωινά του Δεκεμβρίου και τις περιόδους Snuggle με το El Hub, Me και Tabs στον καναπέ, στη συνέχεια με κράτησε κοντά σε αυτές τις άνετες βραδιές διακοπών στο σπίτι μπροστά από το Crackling Yule Log Channel στην τηλεόραση.

Τώρα όμως …; Τώρα είσαι τόσο καταραμένος κρύος, και είμαι εντελώς πάνω σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η άνοιξη δεν μπορεί να φτάσει εδώ σύντομα. Έχω προσπαθήσει ακόμη και να επιταχύνω τη διαδικασία, κυρίως μέσω της τακτικής χρήσης των προϊόντων μπάνιου και των σώματος, ιδιαίτερα των αρρωστών γκρέιπφρουτ, γιατί, δεν ξέρω γιατί, αλλά απλά φαίνονται ελαστικά και φρέσκα – όπως το γκρέιπφρουτ της Sonia Kashuk – Αρωματική κίτρινη λοσιόν σώματος Alluriana (έχει σημειώσεις γκρέιπφρουτ, λεμόνι λεμονιού και μόσχου).

“Μια κατανάλωση όλων των ημερών ανανεώνοντας την υγρασία που βοηθά στην αποκατάσταση της ευελιξίας του δέρματος, την ελαστικότητα και τον τόνο με αναγεννητικά βοτανικά έλαια και βούτυρο shea. Απορροφά εύκολα, αφήνοντας το δέρμα μαλακό και απαλό. ”
– Target.com

Η αρωματική, ελαστική φόρμουλα και mega ενυδατική mojo διαγράψει προσωρινά τις αναμνήσεις μου για τη χειμερινή περίοδο και με κάνει να ξεχνάμε ότι πληκτρολογώ στην πραγματικότητα αυτή την πρόταση ενώ φοράει ένα μπουφάν, κασκόλ και δύο ζευγάρια κάλτσες.

Ευτυχώς, το Yellow Alluriana είναι διαθέσιμο τώρα για $ 8.99 αποκλειστικά στα καταστήματα προορισμού και στο TARGET.COP.

Τυχαία διασκέδαση Γεγονός: “Pamplemousse,” Ποια είναι η λέξη γκρέιπφρουτ στα γαλλικά, είναι η αγαπημένη μου λέξη en français!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *