Η αστική αποσύνθεση του Velvetizer μετατρέπει αμέσως τα βασικά μακιγιάζ που τελειώνουν σε ένα βελούδινο σατέν

, ο νέος Velvetizer από την αστική αποσύνθεση είναι διαθέσιμη τώρα αποκλειστικά στη Sephora ($ 34 για ένα 0.28-oz. Jar).
Με τον κίνδυνο απολύτως χρονολόγησης, ένα από τα παλιά μακιγιάζ των παλαιών σχολικών μακιγιάζ που χρησιμοποιήσαμε την ημέρα ήταν να σκόνη μια μικρή χαλαρή σκόνη στα χείλη μου μετά την εφαρμογή κραγιόν. Θα το σκόνη ιδανικό στην κορυφή με ένα δάχτυλο (ή, αν αισθανόμουν επιπλέον φανταχτερό, ένα πινέλο!) Για να μετατρέψω τυχόν κραγιόν τελειώνει σε ένα ματ.

Είναι μια παρόμοια ιδέα για το πώς λειτουργεί η νέα αστική αποσύνθεση του Velvetizer.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Velvetizer είναι μια χαλαρή, ημιδιαφανή σκόνη ($ 34 για ένα καλό μέγεθος 0,28-oz. Jar, ένα προϊόν μόνο Sephora). Ανακατέχετε λίγο με την αγαπημένη σας χρωματισμένη ενυδατική κρέμα ή ίδρυμα, και μετατρέπει άμεσα το φινίρισμα σε ένα βελούδινο σατέν χωρίς futzing με το χρώμα.

Μια ημιδιαφανή, χαλαρή σκόνη
Το τέχνασμα παίρνει τον λόγο ιδανικό από σκόνη σε υγρό και μπορεί να πάρει κάποια πρακτική. Έχω διαπιστώσει ότι αν προσθέσω πάρα πολύ σκόνη, το μείγμα θα χάσει, σχεδόν σαν να ξεφλουδίζει.

Αυτό δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το δεύτερο συστατικό είναι διμεθικόνη και τα προϊόντα με πολλή διμεθικόνη σε αυτά τείνουν να χάναν όταν χρησιμοποιώ πάρα πολύ στο δέρμα μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Δεν είναι μια καλύτερη επιστήμη. Απλώς κάπως μάτι, αλλά η αστική αποσύνθεση προτείνει τη χρήση ενός ποσού μεγέθους δεκάρα ανά πλήρη αντλία θεμελίωσης ή χρωματισμένη ενυδατική κρέμα, αλλά σπάνια χρησιμοποιώ μια πλήρη αντλία του μακιγιάζ της βάσης μου πια. Έτσι χρησιμοποιώ πολύ περισσότερο σαν μισή ποσότητα με δεκάρα.

Το κουνάμαι στην παλάμη μου, προσθέτουμε λίγο γυμνό δέρμα ένα και τελειώστε, ανακατέψτε τα μαζί με ένα δάχτυλο και στη συνέχεια εφαρμόστε ότι με μια πραγματική τεχνική βούρτσα.

Συστατικά

Εάν βλέπετε οποιοδήποτε χάπι, απλά το κτυπήστε με τα δάχτυλά σας μέχρι να συνδυαστεί στο δέρμα σας (και να χρησιμοποιήσει λίγο λιγότερο την επόμενη φορά).

Επειδή η σκόνη πυκνώνει τα υγρά που το αναμιγνύετε, λαμβάνετε επίσης πληρέστερη κάλυψη. Όταν χρησιμοποιώ το Velvetizer με ένα και γίνει (που είναι περίπου μεσαία κάλυψη), το τελικό αποτέλεσμα είναι πιο κοντά στο Ίδρυμα πλήρους κάλυψης.

Νομίζω ότι είναι δροσερό, αν και λίγο gimmicky. Παίρνει τη δουλειά, αλλά εννοώ, αν θέλετε ένα μεταλλικό ίδρυμα πλήρους κάλυψης, απλά χρησιμοποιήστε ένα Ίδρυμα πλήρους κάλυψης, ξέρετε;

Είναι ένα προϊόν μόνο σε Sephora, οπότε θα πρέπει να περπατήσετε στο Sephora αν θέλετε να παίξετε.

Και το γεύμα του Easy TJ

Το τμήμα δειγματοληψίας στον έμπορο Joe είναι το καλύτερο. Εσείς, δεν είναι Costco, όπου μπορείτε να πάρετε ένα πλήρες γεύμα απλά περπατώντας γύρω για 15 λεπτά, αλλά μαθαίνω όλα τα είδη των τακτών τροφίμων hacks για το ναύλο του TJ.

Όπως αυτό εδώ, το οποίο είναι το νέο μου κορυφαίο γλυκό γεύμα: Σπείρες καρότων του TJ με ένα Veggie Marsala Burger Patty. Συνδυάστε ίσα μέρη Mango Ginger Chutney με απλό γιαούρτι και προσθέστε το στο πλάι ως σάλτσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *